Duben + velikonoční výstava

10.04.2012 10:55

Duben začal nápadem, zúčatnit se na velikonoční pondělí oblastní výstavy psů v Hořovicích, kde bychom si mohli ověřit nácvik ukázání zoubků a Dezinčinu spolupráci s panem rozhodčím. My jsme to pojali ale hlavně jako prima příležitost k setkání s kámoškama od hafíků z Balpoy a tak jsme vyrazili.  Dezinka se samozřejmě cestou zeblila jak amina... takže nic nového. :o)

V Hořovicích už na nás čekaly Ivča - s Dezinčinou ségrou Dainkou a strarší ségrou Biankou, no a také Radka - s bráchou Dráčkem a kámošem Pasíkem.  Krom nás tam jiní gréni nebyli, takže jsme byla taková spřátelená pětka. Každý z našich hafíků se vystavoval v jiném kruhu a tak jsme skoro všichni své třídy vyhráli!

Nakonec byla v kruhu o oblastního vítěze Dezi v kruhu s Daimé - ségra a ségra - obě jsou stejně krásné a tak možná jen díky tomu, že Dezinka měla o něco málo víc chlupů jsme vyhráli i tam.

Dezi Balpoa  - V1 - Vítěz třídy, Oblastní vítěz  -    Rozhodčí: Ing. Leoš Jančík  

  A k tomu nádherné počasí a super lidičky = super den!!!

Byla tam i kámoška s tervičkou a jako překvapení přijela Sim - naše dvorní fotografka, tak máme spoustu nádherných fotek, za které mocinky děkujeme...

Další fotky z výstavy jsou zde!