FOCENÍ

22.05.2012 14:20

Padla věta na skypu, přidala se druhá a během deseti minut bylo domluvené megafocení...

Holky se domluvily a po obědě se tu objevilo plné auto legrace =  Iva s Dai a Biankou a Radka s Dráčkem a Pasíkem. Radka dovezla i syna Domču, takže tentokrát naše psí řádění bavilo i Petříka, protože kluci si užili odpoledne stejně skvěle, jak my - jen po svém... jejich bojové hry s vodníma pistolema nebraly konců a to stihli ještě počítač, fotbal a pouštění igelitek ve větru.  :-D

Aby nás nebylo málo, ještě se chystala Blanka s Ursinkou a Ariskou, ale musela počkat, až se vyspinká nejmenší člen fotící skupiny - Terezka. Pak přijely také. No a s naší Arunkou a Dezí to bylo 8 černoušků na zahradě... Byla to divočina a obrovská sranda. Fotilo se a fotilo, počasí se vydařilo doslova alabastrové a nálada sluneční! Zafukoval větřík, ale i tak bylo docela horko, takže po celém odpoledni jsme měli krásně rudé ruce.

Fotilo se podle dvojic, jak k sobě psiska patří, pak mamina a babička s potomkem, ségry spolu, sourozenci spolu i jednotlivky každému hafíkovi zvlášť.
Nejkrásnější jsou ale fotečky hromadné - miluju skupinové focení a 8 grénků pohromadě je úplná nádhera. Arunka tentokrát byla docela v klidu, i když pro jistotu košík měla, ale nekonalo se žádné dohadování a vrčení...  všichni pesani byli v pohodě a spolupracovali naprosto suprově.

Holky spolu s Pavkou hlídaly případné loužičky, aby se hned zalily vodou a manželovi se neponičil trávník a odpoledne nám uteklo jak nic... až mě mrzelo, když se začaly holky chystat k odjezdu. Máme ale přes 1000 nádherných fotek ze 3 různých foťáků, úhlů i pohledů a k tomu další nezapomenutelné chvíle se super patričkou!  No a už se zase těšíme na příště - už aby to bylo!