Konečně akce po roce!

28.07.2015 20:11

Tak jsme se s Dezinkou více jak po roce a vlastně úplně poprvé od doby, co měla štěňátka, vypravili na kulturní psí akci. Pravda, tropický pařák 38°C ve stínu nebyl nejideálnější, ale to si člověk nevybere.

Přihlásila jsem jí na Národní výstavu v Mladé Boleslavi, kam jsme jeli hlavně kvůli Fayence, aby si zkusila dodělat junior šampiona. Tam jsme se potkali také s Faynčiným bráškou  Falegem = Fordíkem. Z něho je velice krásný a milý pes a tak jsme měli všichni velkou radost, protože Faya i Ford ve svých třídách zvítězili a získali své tituly CAJCe, Dezinka si získala ve své třídě vítězů CACe a dostala titul NÁRODNÍ VÍTĚZ. Tím jsme tak nějak dovršili všeho, co jsme si od naší princezny předsevzali a nejspíš se s výstavní kariérou loučíme, neb ani mě, ani Dezinku to nijak nenaplňuje a že mám tu nejúžasnější čubinku vím i bez titulů...

No a v závěrečném kole o titul BOB se utkala matka se svými potomky a aby se ti dva mlaďoši nehádali, mamina Dezi si titul odnesla sama.

Faynka si získaným třetím CAJCem dodělala titul JUNIOR ŠAMPIONA, takže jsem na všechny velmi pyšná a domů jsme odjížděli velmi spokojení.