Říjen a VÝSTAVA

12.10.2011 22:03

Říjen pokračuje krásným počasím, tak si procházky i výcvik užíváme. V neděli nás na cvičáku vedla zase jiná holčina... začali jsme s nácvikem "Revír" a dobře jsme se bavili... hafíci se vyběhali a celkem se i chválilo... odpoledne jsme vzali hafinky do lesa na procházku... obě byly nadšené a po dvou hodinkách byla na Dezí vidět trochu únava, protože měla od rána stále pohyb... ale i tak skákala mezi ostružiním skoro jako srnka. Byla to nádherná procházka. Dokonce jsme si nasbírali houby i na smaženici k večeři.  :o)

Sobota 8.10. je pro nás naprosto úžasný den...
Blanka vzala Dezí do Českých Budějovic na výstavu společně s její maminou Ariskou... Počasí jim moc nepřálo, ale o to víc jim přálo štěstí.
Ariska vyhrála svou třídu šampionů a Dezinka svou mezitřídu. Obě získaly CACe a pak byly společně v kruhu o CACIBa  a představte si - vyhrála to Dezinka. Blanka mi to líčila se smíchem, protože podoba obou čubinek prý dokonale zmátla rozhodčí, ale bylo to tak... Dezinka zvítězila a nakonec získala i BOBa za nejlepšího jedince plemene... ( nebo jak se to přesně jmenuje) Prostě naprosto neočekávaný výsledek! Je to úplně supééér...  Přibyl nám pohárek do vitrínky a ohromná radost. Prostě pořídit si štěňátko s příjmením Balpoa je opravdu potěšení... jupííííííííííí !!!

 

V neděli jsme pak byli na cvičáku... bylo to opět super, jen Dezinka byla nějaká unavená po tom jejím sobotním výkonu i cestě a tak si při každé příležitosti lehala... vypadala jako po flámu, ale měla na to nárok. Cviky prováděla dobře a nacvičili jsme si "revír" na volno a s úspěchem...  Byli jsme tam tentokrát ve třech, byla docela slušná zima a tak nás cvičitelka nešetřila a dala nám do těla, abychom se prý zahřáli... Nakonec jsme si hopsly s Dezí i překážku a pokecala jsem s Radkou, která se tam ukázala ve spřežení své smečky - stále ještě s bříškem... prostě prima den.  :-)